Početna Proizvodi Industrija Strong

Strong

MOĆNO SREDSTVO ZA ODMAŠĆIVANJE

Strong Sani-hem

UPOTREBA:

Sredstvo za odmašćivanje i uklanjanje gareži, ulja i masti sa površina i predmeta. Preporučuje se za odmašćivanje u profesionalnim kuhinjama, restoranima, hotelima, klanicama , mesarama i pekarama. Za odmašćivanje rerni i grilova kao i pušnica za meso i svih jako prljavih i masnih vodootpornih površina (nerđajući čelik, staklo, keramičke pločice, porcelan, kamen i plastika). Takođe za podove i plafone, radne površine, uređaje i posuđe.

Naprskati masnu naslagu sa sredstvom sačekati 2-3 minuta, obrisati mokrom krpom i isprati sa vodom. Sredstvo deluje na hladno. Povećanjem temperature delovanje mu se pojačava.

Na izuzetno prljava mesta postupak ponoviti. Prskalicu posle upotrebe vratiti u zatvoren položaj. Sredstvo ne upotrebljavati na osetljive metale kao što je aluminijum i cink. Koristi se kod jakih zaprljanja nerazblažen a kod slabijih zaprljana razblažen 1:10 do 1:100 ( od 10 do 100 ml sredstva sipati vode do 10 litara).

Obavezno koristiti gumene zaštitne rukavice i naočari.

Praktično pakovanje, koje podrazumeva ergonomičnu bocu i funkcionalnu pumpicu sa mrezicom, dodatno olakšava upotrebu i korišćenje sredstva za pakvanje od 0,75 litara.

FIZIČKO HEMIJSKE KARAKTERISTIKE

Bistra, žućkasta tečnost.
pH sredstva 12,3 1% rastvor des.vode na 25 stepeni:
Gustina (20 C): 1,15 +/- 0,02 g/ml
Mešanje sa vodom (20 C): meša se s vodom u svim odnosima
Biološka razgradivost: >95% OECD

SASTAV:

Sadrži KOH <5-15%, nejonski surfaktanti 5-15 %, amfotrni surfaktanti <5%, rastvarač, ostalo.

PAKOVANJE

  • PE boca od 750 ml sa prskalicom 12 komada
  • PE boca od 1000 ml. 12 komada
  • Kanistar od 5 i 10 lit. po komadu

Pre upotrebe preparata pročitati sigurnosne mere zaštite.