Početna Proizvodi Kućna hemija
Kućna hemija

Sani Grill

EFIKASNO SREDSTVO ZA ODMAŠĆIVANJE RERNI I GRILL-ova

Sani Grill

Osobine:

Koncentrovano sredstvo koje se preporučuje za odmašćivanje u profesionalnim kuhinjama, restoranima, hotelima, klanicama , mesarama i pekarama. Za odmašćivanje rerni i grilova kao i pušnica za meso i svih prljavih i masnih vodootpornih površina (nerđajući čelik, staklo, keramičke pločice, porcelan, kamen i plastika). Takođe za podove i plafone, radne površine, uređaje i posuđe. Ne koristiti za aluminijum i cink.

Upustvo za upotrebu:

Koristi se kod jakih zaprljanja nerazblažen a kod slabijih zaprljana razblažen 1:10 do 1:100 ( od 10 do 100 ml sredstva sipati vode do 10 litara). Površine na koju se upotrebljava lakše se čiste ako su zagrejane ali koje ne sme biti veće od 70 stepeni. Ostaviti da deluje 10- 30 minuta u zavisnosti od zaprljanosti. Posle tretiranja isprati sa čistom vodom i ostaviti da se osuši.U zadnju ispirnu vodu možete dodati malo sirćeta. Prilikom upotrebe koristiti rukavice.

Pakovanje:

Praktično pakovanje, koje podrazumeva ergonomičnu bocu i funkcionalnu pumpicu sa mrezicom, dodatno olakšava upotrebu i korišćenje sredstva za pakvanje od 0,75 litara.

Ambalaža koja se koristi za pakovanje proizvoda izrađena je od PE koji se u potpunosti može reciklirati.Preostle količine sredstva razblažiti i napraviti radni rastvor, zatim ambalažu reciklirati.

 • PE boca od 750 ml sa prskalicom - 12 komada
 • PE boca od 1000 ml - 12 komada
 • Kanistar od 5 i 10 lit. - po komadu
 

Clio-Soft

Tečni sapun sa glicerinom

Clio-Soft

Za pranje ruku i celog tela u bolnicama, školskim i predškolskim ustanovama, hotelima, domaćinstvu i industriji. Ne izaziva iritacije. Ne sadrži sapune, sa prijatnim mirisom. Sadrži sredstva za zaštitu kože pH 5-6, idealan za kožu.

Sastav:

Natrijum lauriletar sulfat, amonijum sulfat, cocoamid DEA, LES sa sedefom, glicerin, alantoin, miris, boja, konzervans.

Primena:

Nemenjen je za higijensko pranje ruku i tela u zdravstvenim ustanovama, školskim i predškolskim ustanovama kao i u ugostiteljstvu, hotelijerstvu, javnim ustanovama i domaćinstvu. Pogodan za sve tipove kože. Mogu ga koristiti i osobe koje su iritantne na sapune.

Upustvo za upotrebu:

Za higijensko pranje potrebno je na vlažne ruke naneti 2-3 ml sredstva i trljati 30 sekundi i isprati sa vodom.Kod jako zaprljanih ruku postupak ponoviti. Kod hirurškog pranja ruke se posle pranja tretiraju sa alkoholnim dezinfekcionim sredstvom Dezihand.

Proizvod je napravljen po standardu DIN EN ISO 9001

Pakovanje:

 • PE boca od 330 ml sa dozatorom
 • PE boca od 500 ml
 • PE boca od 1000 ml
 • Kanistar od 5 litara

Sav ambalaža u koju se pakuje proizvod napravljena je od PE i potpuno se može reciklirati.

Rok upotrebe: 24 meseca

 

SANI-pasta

SANI-pasta

Abrazivno sredstvo za pranje ruku na bazi odabranih površinski aktivnih supstanci. Primenjiva je u celom domaćinstvu - kuhinjama, sanitarnim prostorijama, radionicama i u industriji. Upotrebljava se za otklanjanje svih masnoća, raznih taloga i nečistoća, a pri tom ne oštećuje površinski sloj. Lica sa osetljivom kožom treba da izbegavaju duži dodir sa pastom.

Pakovanje:

 • 500 g - 12 kom
 

ŠAMPONI ZA KOSU – BREZA, KOPRIVA

ŠAMPONI ZA KOSU – BREZA, KOPRIVA

Blagi šamponi za svakodnevno pranje kose, rađeni na bazi leko-bilja. Vraćaju kosi prirodnu mekoću i sjaj. pH šampona je podešen na 5,5 kao što je i kože glave, sa dodatkom emolienata da ne izazivaju iritaciju prilikom pranja. Prijatan miris daje svežinu kosi.

Pakovanje:

 • 500 ml - 12 kom
 • 1000 ml -12 kom
 • 5 lit - kanistar
 

BLIST 01

Tečno sredstvo za pranje i čišćenje staklenih površina, sa prijatnim mirisom.

BLIST 01

Upotreba:

Na zaprljanu površinu naneti prskanjem i "Blist 01" i pamučnom krpom prebrisati do visokog sjaja.

Sastav:

Alkohol, površinski aktivne materije, helate, miris.

Pakovanje:

 • 750 ml sa prskalicom - 12 kom
 • 1000 ml - 12 kom
 • 5 lit - kanistar

Rok upotrebe 24 meseca.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 4