Početna Proizvodi Održavanje bazena i banja Protiv algi u bazenima (algicidi) Super algicid

Super algicid

SUPER ALGICID :: sprečava rast algi i razvoj bakterija i gljivica, sprečava da voda u vašem bazenu ne dobije zelenu boju

Super algicid

U preporučenim dozama nije toksičan i ne deluje na kožu.

Ne peni!

PREPORUČUJE SE ZA UPOTREBU U BAZENIMA ZA KUPANJE, FONTANAMA, BAZENIMA SA VODENIM EFEKTIMA, U BANJAMA SA NORMALNOM I TOPLOM VODOM. U INDUSTRIJI SE PREPORUČUJE ZA TRETMAN VODE U KULAMA ZA HLAĐENJE.

SASTAV:

U 100 ml sadrži:

  • 10 ml N,N-Dimethyl-2-hydroxypropylammoniumchlorid polymer
  • cas 25 988-97-0
  • ostale potrebne componente

SUPER ALGICID je našao veliku primenu u dezinfekciji vode u bazenima za kupanje i banjama a posebno u bazenima sa vodenim efektima i fontanama kao i u industriji kod otvorenih i zatvorenih sistema ( kule za hlađenje). Koristi se i kod dezinfekcije velikih površina u kući ili u industriji. NE PENI!

UPOTREBA:

BAZENI ZA PLIVANJE, FONTANE I BANJE.

Prvo doziranje ili inicijalna doza za bazene koji nemaju vidljive alge je 150 mililitara SUPER ALGICIDA na 10 m3 vode. Gde su se pojavile alge povećati dozu na 200-400 ml / 10 m3 vode. Nedeljno treba dozirati od 50-100 mililitara na 10 m3 vode. Dozirati direktno po površini bazena uveče kada se završi kupanje ili u velikim sistemima pomoću pumpe.

Pre početka punjenja bazena sa vodom preporučljivo je premazati dno i strane bazena sa rastvorom od 0,2 litra SUPER ALGICIDA rastvorenog u 10 litara vode.

INDUSTRIJA-U otvorenim i zatvorenim vodenim sistemima u kojima dolazi do rasta algi preporučuje se da prvo doziranje gde postoje vidljive alge /voda je zelene boje/ 500 mililitara na 10 m3 vode ili 200 mil. na 10 m3 vode gde alge još nisu vidljive.

Posle toga potrebno je dozirati od 50-100 mililitara SUPER ALGICIDA nedeljno.

Za dezinfekciju površina koristi se 1% rastvor sa vodom.