Početna Proizvodi Industrija Dezihand P

Dezihand P

Dezihand P Sani-hem

100 ml rastvora sadrži:

– 70 ml 2-propanol, butane-1,3- diol 0,1 g, emolienti za zaštitu kože, ostalo

Osobine

Bistra, bezbojna tečnost bez mirisa, dezinfikuje i neguje ruke, održava vlažnost kože i ostavlja prijatan opip ruku. Dezihand P ne iritira kožu ni posle duže upotrebe pa kože ostaje meka, elastična i vlažna. Mešavinom 2-propanola sa pažljivo odbaranim komponentama za negu kože kao i dodatkom butane-1,3-diola dokaz su da se radi o potentnom sredstvu.

Antimikrobno delovanje

Dezihand P, nerazređen, u roku od 30 sekundi na sobnoj temperaturi uništava gram pozitivnih (sarcina lutea) i gram negativnih bakterije( pseudomonas aeruginosa) uključujući bacile i kvasce( candida albicans). Deluje na HBV, HCV i HIV virus, kao i na vaccania, rota, adeno i virus gripa. Mikrobiološka efikasnost je urađena po DGHM metodi.

Namena

Namenjen je za hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku u zdravstvenim i farmaceutskim ustanovama. DEZIHAND P se preporučuje za korišćenje u prehrambenoj industriji za dezinfekciju ruku i tela pogotovo u objektima koji poseduju HACCP standard. Za svakodnevnoj upotrebu u javnim ustanovama gde je velika fluktoacija ljudi.

Upotreba

DEZIHAND se koristi nerazređen. Kod higijenske dezinfekcije ruku preporučuje se doziranje sa 3 ml Dezihanda P na čiste i suve ruke i utrljavati 30 sekundi.

Pakovanje

  • PE boce od 150 i 250 ml sa raspršivačem
  • PE boce od 500ml,1000 ml
  • Kanistri od 5 i 10 litara
  • Reš.br:532-01-203 / 2010-03

Upozorenje

Sva ambalaža koja se koristi za pakovanje izrađena je od PE koji se potpuno može reciklirati.Ostatke biocidnog proizvoda isprati sa vodom i praznu ambalažu odneti na recikliranje. Pre upotrebe pročitati upustvo za upotrebu i bezbednosni list.