Sani Grill

EFIKASNO SREDSTVO ZA ODMAŠĆIVANJE RERNI I GRILL-ova

Sani Grill

Osobine:

Koncentrovano sredstvo koje se preporučuje za odmašćivanje u profesionalnim kuhinjama, restoranima, hotelima, klanicama , mesarama i pekarama. Za odmašćivanje rerni i grilova kao i pušnica za meso i svih prljavih i masnih vodootpornih površina (nerđajući čelik, staklo, keramičke pločice, porcelan, kamen i plastika). Takođe za podove i plafone, radne površine, uređaje i posuđe. Ne koristiti za aluminijum i cink.

Upustvo za upotrebu:

Koristi se kod jakih zaprljanja nerazblažen a kod slabijih zaprljana razblažen 1:10 do 1:100 ( od 10 do 100 ml sredstva sipati vode do 10 litara). Površine na koju se upotrebljava lakše se čiste ako su zagrejane ali koje ne sme biti veće od 70 stepeni. Ostaviti da deluje 10- 30 minuta u zavisnosti od zaprljanosti. Posle tretiranja isprati sa čistom vodom i ostaviti da se osuši.U zadnju ispirnu vodu možete dodati malo sirćeta. Prilikom upotrebe koristiti rukavice.

Pakovanje:

Praktično pakovanje, koje podrazumeva ergonomičnu bocu i funkcionalnu pumpicu sa mrezicom, dodatno olakšava upotrebu i korišćenje sredstva za pakvanje od 0,75 litara.

Ambalaža koja se koristi za pakovanje proizvoda izrađena je od PE koji se u potpunosti može reciklirati.Preostle količine sredstva razblažiti i napraviti radni rastvor, zatim ambalažu reciklirati.

  • PE boca od 750 ml sa prskalicom - 12 komada
  • PE boca od 1000 ml - 12 komada
  • Kanistar od 5 i 10 lit. - po komadu